ترامپ قصد دارد برای ریاست CFTC، برایان کوئینتنز، رئیس بخش سیاست‌گذاری a16z را انتخاب کند.

رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده، دونالد ترامپ، به‌طور گزارش شده قصد دارد برای ریاست کمیسیون معاملات آتی کالا (CFTC) برایان کوئینتنز، مسئول سیاست‌گذاری در شعبه کریپتو شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر آندریسن هورویتز (a16z) را انتخاب کند.

این تصمیم ترامپ برای معرفی کوئینتنز به عنوان رئیس جدید CFTC در سندی که به کاخ سفید و کنگره ارسال شده، افشا شده است. این گزارش از سوی بلومبرگ در ۱۲ فوریه ۲۰۲۵ منتشر شد.

اگر کوئینتنز برای ریاست CFTC تایید شود، پیش‌بینی می‌شود که او سیاست‌های طرفدار کریپتو را پیش ببرد و این نهاد را به‌عنوان رگولاتور اصلی صنعت کریپتو در مقابل کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) معرفی کند.

طبق همان سند، ترامپ همچنین جاناتان گولد، شریک در شرکت حقوقی جهانی جونز دی را به‌عنوان ناظر ارشد خزانه‌داری معرفی کرده است، که مسئول نظارت بر بانک‌های ملی ایالات متحده است.

همچنین در این سند آمده است که ترامپ جاناتان مک‌کرنان، که اخیراً از سمت خود در صندوق بیمه سپرده‌های فدرال استعفا داده بود، را به‌عنوان رئیس دائمی اداره حمایت مالی مصرف‌کنندگان (CFPB) منصوب کرده است.

تاریخچه کوئینتنز در CFTC کوئینتنز پیش‌تر در دوران نخستین ریاست‌جمهوری ترامپ بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ به‌عنوان کمیسر جمهوری‌خواه در CFTC خدمت کرده بود.

در دوران خدمت خود در CFTC، او به‌شدت از ادغام مشتقات دارایی‌های دیجیتال و محصولات کریپتو در چارچوب نظارتی این نهاد حمایت کرد.

در ماه مارس، کوئینتنز انتقادهایی به کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) تحت رهبری گری گنسلر وارد کرد و نحوه برخورد SEC با وضعیت قانونی اتریوم (ETH) را مورد انتقاد قرار داد.

او اظهار داشت که SEC به‌صراحت در اکتبر ۲۰۲۳ تایید کرده بود که اتریوم یک دارایی غیر امنیتی است، زمانی که ETF مشتقات آتی اتریوم را تصویب کرد.

کوئینتنز افزود که اگر SEC در مورد وضعیت قانونی اتریوم شک داشت، هیچ‌گاه این قراردادهای آتی را تصویب نمی‌کرد، چون در صورت امنیتی بودن اتریوم، این قراردادها غیرقانونی بودند.

در نوامبر، a16z اعلام کرد که پس از تغییرات نظارتی در صنعت کریپتو تحت دولت ترامپ، انتظار دارند "انعطاف‌پذیری بیشتری برای آزمایش و نوآوری" داشته باشند.

آندریسن هورویتز (a16z) یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر در صنعت کریپتو است که به هزاران استارتاپ کریپتو سرمایه‌گذاری کرده، از جمله Maker (که اکنون به Sky تغییر نام داده)، سولانا، آوالانچ، آپتوس، ایگن‌لیر، لیدو، نانسن، اوپن‌سی، کوین‌بیس و بسیاری دیگر.

 

 

منبع خبر

نظرات کاربران